divendres, 25 de setembre del 2009

Dies d' escola

Avui ja fa 8 dies que la nostra "Golondrina de Primavera" va iniciar les classes a l' escola dels nens grans.
En un principi anavem una mica a l'expectativa,a veure com era el seu primer dia, pèro haig de dir que ens va sorpendre i molt gratament, lo que ens imaginavem uns moments tensos i dramàtics van ser canviats per uns altres de tranquils i segurs, així va entrar ella, segura de sí mateixa i molt contenta, no com jo, que al contrari tenia un nus a la gola que casi no em sortien les paraules.

Doncs de la mateixa manera que va entrar va sortit, però vam pensar que aixó
era l'euforia del primer día d'escola, que ja veuriem al matí següent,però no,cada dia a sigut millor, va molt contenta i tornar encara més.Està asentada al costat del seus amics Dídac i Josep,amb els que ja compartia clase el curs passat al Xiulet.
Haig de dir que vaig una mica de vólid, ja que les hores que està a l' escola no deixa temps per fer gaires coses i menys encara a la tarda, entrant a les 3 i sortint a 2/4 de 5, però bueno, es lo que hay,jajajaja

La Valèria, els que la coneixeu sabeu que parlar molt, però d'ençà que va a l'escola es que no calla, em recorda a la nostra veina Abril quan tenia la seva edat, era una xerrarire, i ara miro a la meva petitona i la veig tant gran quie a vegades em fa una mica de por, els dies pasen molt ràpids i creixen massa depresa.
Tant debó la Martína arribi ven aviat i pugui disfrutar d' aquesta maravellosa infantessa amb la seva germana Valèria.

Aquí us deixo algunes de les fotos dels primers dies d' escola.
Un petó

Roser










1 comentari:

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

jajajajaj, qué mona. ¡Y qué mayor que está ya!
Me alegro mucho de que te haya gustado el cuento. ¡Acuérdate de mandarme una foto con ella leyéndolo! Y muchas gracias por el comentario en la adopteca.
Un abrazo fuerte
Besicos