dijous, 28 d’agost del 2008

ADN

Hi ha vegades pasen coses que nosaltres no triem i el destí juga amb les nostres vides com si d'un nen malcriat es tractès.
Ja fa més d'una setmana del fatidic accident d'avio que s'ha endut la vida de moltes persones sense demanar permís...la vida es massa curta per privarnos dels bons moments.
La identificació dels tres nens adoptats ens ha fet plantejar-nos coses através d'un missatge d' una amiga de la família del cor.
Com podem dir o demostrar que la Valèria i la Martina són filles nostres, nomès tenim un munt de papers que en alguns casos no serveixen de res, pura paperassa.

Volem tenir un altre tipo de vincle amb elles, no tenim la mateixa sang, però sí el mateix cor, el mateix amor ,l' orgull de sapiguer que dia rera dia van superant una nova etapa de la vida, d'aquella que un dia ens va unir per formar una família.

Potser hi hauran que no estàn d'acord en que volguem sapiguer l' ADN de les nostres filles , però no els hi demanem permís, es jugar una partida amb el destí i tenir la certessa de que l'hem guanyat....
Hi han moltes situacions en la vida que no dependen de nosaltres per això si podem les prevenim.......
Moltts petons
Roser.

2 comentaris:

sílvia ha dit...

hola wapissima!!!!
ja saps perfectament el què en penso jo d'aquest tema!!!!!!.....
són d'aquelles coses que millor tenir-les i tant de bo mai les necesiitem!!!!!

petons
síl

Isabel ha dit...

A les dues, en podeu dir quin procés s'ha de seguir per poder tenir aquestes dades i a quina institució ens hem d'adreçar. La Sílvia ja te el meu correu.
Gràcies.
Isabel