dijous, 21 d’agost del 2008

La Martina ja te data de registre al CCAA

Ahír vaig trucar a l'Amparo a Madrid per veure si sabia alguna cosa del nostre
expdedïent, la veritat es que em pensaba que diria que encara res, que esperessim una mcia més, pero la sorpresa va ser meva quan ja tenia la data d'entrada al CCAA.
Sóm Agostines 2008, del dia 7,una dia abans dels Jocs Olimpics, serà això un presagi,tindrem sort i seran unes asignacions especials?

També volem felicitar a nostre familia d'aventura, Juan, ALi y Cristina, ja vam viatjar junts en el primer viatge,juntament amb altres familíes, però ells són ara els que compatiran aquest llarg camí cap a les nostres filles.Moltes felicitats.
Doncs,ara ja nomès ens cal esperar, esperar que passin els messos i que el CCAA ens assigni ben aviat, que tenim moltes ganes d'estar amb nostre filla Martina.
Un petó
Roser.

2 comentaris:

sílvia ha dit...

MOLTES FELICITATS FAMILIA!!!!!!
dues nebodetes més que ens esperen a la xina!!!!!!
ens fa molta il.lusió repetir aquest camí amb vosaltres i veure créixer a les nostres filles juntes.

us estimem molt

lluís, sílvia i aina

el fil vermell ha dit...

Holaa!
Em presento, soc l'Anna. Conec a la Silvia i de fet ha estat ella que m'ha fet arribar l'enllaç d'aquest bloc. Jo vaig entrar en tot aquest tema de les adopcions a traves de un treball de recerca i la veritat es que ara m'agrada molt! Per aquest motiu vaig decidir crear un bloc sobre la Xina: http://elfilvermell.blogspot.com

Anire passant per aqui!
Anna.

PD: Felicitats per la data de registre!!!