dimarts, 6 de gener del 2009

05/01/07 Nit de Reis

Ja era el segon Nadal que esperavem la teva arribada i ara ets ja una realitat,
no m' ho podía creure, faltaba tant poc per poguer veure la teva carona,per coneixe't, encara que dins el meu cor, ja et coneixia, sabia com eres i mai no t' havia vist, ni tant sols en cap dels molts de sommis que havia tingut tantes nits mentres t' esperava.

Recordo la bogeria de feina a la botiga i aixó em va ajudar a que els dies passesin més ràpis, nomès em feia por i a l' hora ho desitjava que em truquessin abans de Reis...

Doncs aquella nit els Reis Mags de l' Orient es vam portat molt bé amb nosatres i ens van deixar aquesta carta.

Hola Família !!!

Com ja sabeu aquests díes anem una mica desbordats de feina ja que tenim que repartir totes les joguines pels nens i per a els no tant nens....Quina moguda !

Doncs lo que us deïem, sabem que aquest any heu sigut molt bons,
que us heu portat molt bé , bueno, uns ,més que altres....per això aquest anys tindreu el millor regal de tots.

Nosaltres ja hem fet la nostre part de la feina, ho hem repartit tot, però el vostre regal no us ho donaren fins a la propera setmana, nosaltres ja l' hem deixat al Icaa i com sabeu estan de vacances fins el proper dilluns dia 8, suposem que en el transcurs d' aquesta setmana ens faran una trucada per anar a recollir el vostre Gran Regal ja que hem deixat moltissims....
Serà el millor de tots el regals que mai hagis pogut tenir,el regal que esteu esperant desde fa molt de temps y per fí podrem veure i conèixer la Valèria en foto.


Us desitgem que passeu un maravellós 2009.
Roser