dilluns, 9 de febrer del 2009

Temps de canvis

Ja fa sis mesos que tenim data de registre al CCAA per la Martina i aquesta vegada es molt diferent de quan era la de la Valèria.
L'altre vegada ni tant sols teníem data de registre al CCAA que ja teníem al fuster treballant per fer la seva habitació i al més d'agost del 2005 ja pintavem i decoravem les seves parets....
Ara 3 anys i mig més tard seguim aquí, esperant de nou per la Martina amb la mateixa il.lusió que llavorens però sense cap tipo de feina per fer, ja que tot lo de la Valèria pasarà a mans de la Martína.
Teníem pensat començar a dibuixar la nova habitació per elles dues,ja que la Valèria encara dorm amb barana, malgrat que el seu llit es de 1m x 2m de llarg,i pensabem que ja era hora de donar el pas i treure-li la barana, però a les nits es torna moure molt i ens fa por que no caigui del llit, així que vam dir esperem una mica més....total fins que arribir la Martína, potser la Valèria ja va al institut,jajajaja


Però aquest dies que he estat malalta era entrar a la seva habitació i tot m'agobiava, el color de les parets, el tipo de llum, la decoració, etc...potser perque ja no em trobaba bé del tot, però hem decidit no esperara a fer aquest canvis.

De seguida que comenci a fer una mica més de bó i no faci tant fred que poguer tenir les finestres obertes durant el dia, farem els canvis, pintarem de nou les parets amb altres colors més clars que li donin més llum, un altre tipo de decoració, potser més de nena, ja no tant bebé i el seu llit nou, més baixet i sense ser llit de baranes a més d'un altre llit que serà per ella quan arribi la Martína.Amb uns nordics i coixins nous, tot plegat una nova imatge per la nostre princesa que ja no es tant bebé i aixó s' ha de notar a la seva habitació.

Per descontant que un cop fet les llestres del nom de Martína estaran a la seva habitació tal i com va fer amb la Valèria, encara que de moment no les hi posarem a la porta.....

Un petó
Roser, disenyant el mobiliari i la decoració, amb mil idees noves i fresques....

2 comentaris:

sílvia ha dit...

tu i jo estem conectades o alguna cosa així??????
aquest estiu també tenim en ment fer la nova habitació de l'aina.........
jejejejejeje

petons

Elén ha dit...

Hola,
Ya se que queda muy cursi, pero yo te recomiendo el rosa, ja ja. Porque llegará un día en que todo será rosa, todo lo querrán de ese color, y cuanto más brillante, con más puntillas y más vuelos mejor.
La de mi hija es rosa y verde con cenefa de princesas... que le vamos a hacer, ya se le pasará, ja ja.

A pesar de que Candela lleva 4 años conmigo, ahora quiero comenzar en serio con su colcha de los 100 deseos, y me gustaría invitaros a participar.
si os apetece, pasaros por mi blog y allí os explico,
saludos
Elén