dimecres, 9 de juny del 2010

Final de curs i preparant el proper

Doncs ja estem a la recta final d'aquest curs.Un curs que va començar al setembre i
que ens ha passat massa rapid.
Tot just fa un any any que feiem la matricula pel nou curs, una nova escola, no la que nosaltres voliem en primera opcio,pero estem molt contents del resultats.Nova senyoreta, nous companys, nous horaris...pero tot aixo ha estat superat i molt mes be del que ens pensavem...
La Valeria hi va super contenta a l' escola,s' ho pasa molt be i ha apres moltissimes coses noves, a escriure, contar, dibuixar sense sortir de la ratlla,i moltes noves experiencies per una nena que ara te 4 anys.

Nomes ens queden 9 dies d'escola i començen les vacances d'estiu...i fins al setembre.

Tambe acabem el dia 22 les extra-escolars que fa, angles i piscina, ja en tinc ganes que ara fa molta calor per sortir de casa a quarts de 6 de la tarda.

Doncs aixo, un curs acaba i ja en preparem el proper....

Hem de comprar els bates noves, ja que en 15 dies alla on els comprem els hi volen..
Tambe estem en ple proces de matriculacio per els extra-escolars del curs vinent,i es que cada vegada aixo es fa mes aviat.

Angles, per descontat que seguira,ha apres moltes cançons i paraules en angles,al principi eren cançons i ella no entenia el seu significat , pero ara ja sap lo que significa cada paraula que ha apres.

Per una altre banda l' hem apuntat a l'Escola de Musica de St Joan, era una cosa que es veia venir, amb lo que a ella li agrada la musica i cantar, i a mes tant les senyoretes de l'escola com la d'angles com el meu cunyat que enten molt de musica ja que a ell ha fet musica i a casa seva tambe tota la vida, ja ens han dit que te molt oida per la musica i que te un to molt bo, a mes, li ensenyes una canço al mati i a la tarda ja te la canta sense cap problema, aixo si, a vegades li tens que dir que prou de cantar, es tot el dia.....

Pero ara ens ha sortit una nova cosa que diu que vol fer....
Vol anar a apendre a ballar, pero no balls macos con diu ella( balls de salo, que els vam provar un dia) si no balls de molta festa, rotllo coreografies que veu a la tele, li encantat, nomes que veu que algun canta i balla a la tele, ja la tens com un boja fent lo mateix.

Aixi que aquesta setmana anire a l' escola de gimnasia artistica d' aqui st Joan on fan aquestes classes, tipo coreo barrejat amb gimnastica a demanar informacio.
Casi totes les nenes de st Joan i van i les que no es perque fan Ballet a
l' altre escola de dansa.

Pero bueno, algo tinc molt clar, primer confirmar horaris de cada activitat i despres veurem a com ho convinem, volem que s' ho passi be amb aquelles activitats que faci pero que no estigui oblidaga, si alguna de les noves no li agrada doncs fora....
hem de respectar que son nenes i com a tal ha de tenir estones d' esbarjo i joc.

ja farem un calendari d'activitats,jajajaja

Petonets

2 comentaris:

sílvia ha dit...

ja ho pots ben dir ja.....
el temps passa volant, i no ens en adonem!!!!
sembla era ahir que tant tu com jo estavem "emprenyades" pel tema cole, i ja estan a punt de començar p4!!!!!!!!

ara estem preparant les extra escolars i d'aquí dos dies no sabrem com tenir-les quietes a casa...jajajajajajaja

ara a gaudir de l'estiu, que no en sen adonarem i ja tornarem a ser a nadal!!!!! ;-)

una abraçada familia i ens veiem aviat ok??????

sílvia

rociojinghai ha dit...

nuestro cole tampoco fue la primera opcion,ni ninguna opcion,y la verdad es que ha sido un regalo dl cielo,aveces no hay que buscar tanto y las cosas vienen por si solas mucho mejor.a disfrutar de las vacaciones familia!!!